Lejlighederne er gennemgribende renoveret med nye badeværelser og køkkener, induktionskogeplader, indbygningsovn og emhætte, nye flotte trægulve i ask. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Ventilation med genvinding af varme. På badeværelset er der forberedt for vaskemaskine og kondenstørretumbler (medbringes af lejer). Der er lavenergiinstallationer, solceller på taget, fælles varmepumpe, energistyring med smileypanel og meget mere. Beboerne leverer og installerer selv køle-/fryseskab.

Boligerne er opført som et lavenergibyggeri, og for at bo bedst muligt, er der lavet en hjemmeside, kaldet "God Bolig Energi", hvor du kan læse om afdelingens teknik, bl.a. "Smiley panelet".

God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.