Afdelingen er opført i 1954 – Total renoveret fra januar 2017 – september 2018

Opgaven omfattede en renovering af den eksisterende etageejendom, hvor tagetage i 1994 blev indrettet til atelierboliger.

Boligerne på Vinkelvej (ekskl. atelierboliger) blev renoveret for øget tilgængelighed herunder nyt trappetårn med elevatorer, som flyttes ud i facaden. I lejlighederne betød det, at de fik helt ny indretning med større køkken og badeværelser. I tagetagen blev atelierboligerne forsynet med nye/renoverede kviste.

På Kalkværksvej og Emilevej var renoveringen mindre omfattede og i hovedtræk begrænset til renovering af køkken og bad samt nye overflader og installationer.

Alle boliger blev energirenoveret med en ny klimaskærm, bestående af ny isolering og teglstensfacade. Ved altan nicher blev klimaskærm med facadepuds. Der er skiftet vinduer og døre som nu er med 3 lags energi termoruder. Alle boliger er forsynet med nye altaner. Hvor der i forvejen var altaner blev disse udskiftet.

Der blev etableret mekanisk ventilation i alle boliger og alle boliger er forsynet med CTS styring og vores kendte Smiley panel, hvor beboerne kan følge deres forbrug. Der er etableret solceller på taget. Samlet opfylder byggeriet nu BR2020 krav.

Udearealer er retableret efter ombygningen svarende til tidligere forhold. Der er endvidere foretaget en omlægning af vej og parkeringsforhold på Vinkelvej.

God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.